Betingelser Vulkan Catering

Vulkan Catering er åpent mandag–lørdag kl. 08.00 – 20.00

Booking: Vårt salgs og bookingkontor holder åpent mandag-fredag kl. 08.00 – 20.00 og lørdag kl. 10.00 – 14.00. Bookinghenvendelser utover åpningstid sendes på mail til daniel@vulkancatering.no

Vulkan Catering leverer mat syv dager i uken og kjøkkenets åpningstider følger etterspørsel.

Åpningstider ved helligdager annonseres på www.vulkancatering.no og på Facebook.

HENTING AV BESTILLING
Det er mulig å hente bestillinger hos oss etter avtale.

Vulkan Catering AS
2.etasje Mathallen Oslo
Vulkan 5
0178 Oslo

Minimumsantall på total bestilling må være for minst 50 personer.

Minimumsantallet som må bestilles varierer per kategori:

Tre-retters meny: Minimum 15 menyer.

Tapas (liten, medium og stor): Minimum 10 porsjoner.
Ved eventuelle tillegg av enkeltretter fra vegetarmenyen gjelder minimum 5 porsjoner per rett du ønsker å legge til.

Koldtbord: Minimum 10 porsjoner.

Fingermat og sliders: Minimum 20 porsjoner.

Lunsj: Minimum 10 porsjoner. Ved bestilling av sliders i lunsjmenyen gjelder minimum 20 porsjoner. Lunsjbuffé er minimum 20 porsjoner.

Dessert: Minimum 10 porsjoner.

Bakervarer: Minimum 10 stykker av hver bakervare.

Frukttallerken: Minimum 20 porsjoner.

Hele kaker: Ingen minimumsantall på hele kaker, en kake er beregnet til mellom 6-10 personer. Se de forskjellige kakene for hvor mange personer de er beregnet for.

Drikke: minimum 10 enheter må bestilles totalt. Du kan velge fritt mellom mineralvann/Ginger Beer/Munkholm/Easy Rider.

Ved antall under dette ber vi dere ta direkte kontakt på mail/chat eller telefon.

BESTILLINGSFRISTER

Vi ønsker å være fleksible på bestillingsfrister, men har noen grunnregler.

  • Bestilling av tre-retters menyer og større selskapsmenyer med innleid personell: bestilling minimum 4 dager før arrangementet.
  • Bestilling av annen catering: bestilling minimum 48 timer før arrangementet. Har ditt behov kommet opp innenfor 48 timer før levering, ta kontakt med oss på mail, chat eller telefon, så prøver vi etter beste evne å være behjelpelig.

AVBESTILLINGSFRISTER

  • Tre-retters menyer og større selskapsmenyer med innleid personell: 4 dager.
  • Avbestilling annen Catering: 48 timer før leveringstidspunkt.
  • Ved avbestilling etter utløpt frist, men før aktuell leveringsdag, faktureres 50 % av totalbeløpet.
  • Ved avbestilling på aktuell leveringsdag faktureres 100 % av totalbeløpet.

Betaling skjer via faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført.
Vi opererer med 7 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Betaling for privatkunder og bestillinger på under 10.000,- for firmakunder betales med kort ved levering av mat. Firmakunder med bestillinger over 10.000,- betaler ved faktura.

Fakturagebyr: kr 0

Alle priser er inklusive MVA:
Mat/drikke/levering er inklusive 15% MVA.
Personell er inklusive 25% MVA.

Avstandsbaserte priser for levering i Akershus og Søndre Buskerud

Sone 1:  kr 250
Oslo
Bærum
Lørenskog
Lillestrøm og Strømmen
Oppegård
Nittedal (sør for Rotnes)

Sone 2:  kr 400
Nittedal (nord for Rotnes)
Rælingen
Skedsmo
Asker
Nannestad (sør for Nannestad)
Ski (nord for Langhus)

Sone 3:  kr 500
Nannestad (nord for Nannestad)
Ski (sør for Langhus)
Ås
Frogn
Enebakk
Fet
Sørum
Ullensaker
Gjerdrum
Asker

Sone 4: kr 600
Hurdal
Eidsvoll
Nes
Aurskog-Høland
Vestby
Nesodden
Lier
Drammen

Alle priser er inklusive 15% MVA. Prisene er faste og gjelder både hverdag og helg.

INNLEIE AV PERSONELL
Timelønnen regnes fra avreise fra vår lokasjon. Minimum arbeidstid er 3 timer.
Leie av kokk:                                    650,- per time
Leie av hovmester:                          650,- per time
Leie av servitør:                               475,- per time

Alle priser er inklusive 25 % MVA.

Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunkt opp til 30 min før selskapet starter.
Kald mat kommer ferdiganrettet på fat som kjøper beholder.
Varm mat kommer i aluminiumformer.

Brød til buffetmenyer kommer helt og må skjæres i skiver. Brødet holder seg derfor ferskt frem til servering. Ved leie av annet utstyr, herunder kaffetermoser og te-termoser, må returnering av tomgods avklares før leveransen har funnet sted.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik må Vulkan Catering kontaktes innen én time etter levering slik at vi kan få rettet opp i feilen, på tel. 902 35 086

Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid. Ved behov kan vi levere opp til én time tidligere. Ved forsinkelser kan kjøper kreve avslag:
Over 30 min forsinket: 25 % avslag
Over 1 time forsinket: 50 % avslag

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feilaktig/manglende leveringsadresse/informasjon etc. ansees som Force majeure og avslag kan ikke kreves.